Nummer 1 in Europa

Welkom bij MoreCore, waar passie voor inductiebescherming samenkomt met een frisse kijk op keukeninnovatie! Als het meest gedreven team in Europa zijn we trots om te zeggen dat we nummer één zijn in het beschermen van inductiekookplaten. Onze gedreven energie en toewijding aan kwaliteit hebben ons geholpen om de top te bereiken, en we zijn vastbesloten om daar te blijven. Ontdek vandaag nog waarom we de favoriete keuze zijn van kookliefhebbers in heel Europa!

Over ons

Van een gezellige avond aan de keukentafel tot een bloeiend bedrijf in heel Europa, onze reis begon met een eenvoudig probleem: bekraste inductiekookplaten. Gedreven door dit alledaagse ongemak, hebben we onze hoofden bij elkaar gestoken en een oplossing bedacht.

Na talloze uren van onderzoek, ontwikkeling en samenwerking met experts in de industrie, was het moment eindelijk daar. De inductiebeschermer waar we van gedroomd hadden, was werkelijkheid geworden. Met trots en voldoening zagen we hoe ons idee tot leven kwam, met als resultaat een product van ongekende kwaliteit en elegantie. Wat nu een bestseller is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië en kunnen we zeggen dat we de nummer 1 zijn in Europa!

Maar we zijn nog lang niet klaar. Als jong en ambitieus team zijn we vastbesloten om verder te groeien. Je vindt ons op bekende marktplaatsen zoals bol.com, Amazon, Kaufland, Praxis en Makro, altijd op zoek naar nieuwe manieren om meer keukens te transformeren met onze innovatieve oplossingen.